البصارة المصرية طريقة عمل ابصارة
طريقة عمل البصاره
*هاتى1/4 كيلو فول مدشوش-بقدونس وشبت-بصلة-فصين ثوم
حطيهم على النارلغاية ما يستوه كويس
*بعد السوى اضربيهم فى الخلاط كويس
*وبعدين هاتى بصلتين وقطعيهم طرنشات او جوانح
وحمريهم زى بتاع الكشرى فى زيت طبعا ومتنسيش تحطى عليهم ملح
*انشلى البصل من الزيت وسيبى شوية بصل فى الزيت
*لو الزيت كتير شيلى شوية
*وضيفى الخليط اللى فى الخلاط على الزيت
*وتبلى ملح_فلفل_كمون_وشطة_وجنزبيل
*سيبي الخليط يغلى شوية مع التقليب علشان مش يلزق
*لغاية ما يبقى القوام تقيل شوية
*وتزينى الطبق بالبصل المقرمش
بالف هنا على قلوبكم
خليكم بقى مع الصور
طبعا لازم طبق الباذنجان
Related Posts : وصفات طبخ
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق