البطاطا المشوية طريقة عمل البطاطا المشوية
طريقة عمل البطاطا المشويه
جيبت البطاطا وغسلتها كويس جدا جدا ( بصراحه غسلتها باليفه)
وعشان كان حجمها كبير وضعتها فى المصفى واقفه ووضعت المصفى داخل حله بها ماء ولكن لايصل الماء للبطاطا ووضعتها على النار وغطيتها محكم وتابعتها حتى وجدتها هتبدأتستوى...حوالى 3/4 ساعه
وبعدين رصيتها فى صاج فرن ودخلتها الفرن حتى تكمل السوا وكمان تشوى وتأخذ طعم الشوى اللذيذ...
وطلعت جميله قوى ...وأترككم مع الصور..
دى البطاطا بعد نصف سلقه على البخار
وهنا وضعتها فى الصاج وعلى الفرن
وهنا طلعت من الفرن وأختبرت النضج بالسكين
شايفين العسل بتاعها عليها ازاى...يا رب تكون الصور واضحه
قلبت البطاطا عشان تشوفوا شكلها من الناحيه التانيه
Related Posts : وصفات طبخ
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق