كيفية تحضير البيتى فور للعيد - بيتى فور يجنن
كيفية تحضير البيتى فور للعيد - بيتى فور يجنن
المقادير والتكنيك
ربع كيلو زبده صفراء من التلاجه لازم تكون من التلاجه مش سايحه عشان ما تسيلش
تضربيهم مع نص كوب سكر بودره لحد ما يبقوا زى الكريمه
بعدين تنزلى عليهم تدريجيا ببياض بيضتين بياض بس عشان يبقى كرسبى حلو
وبعديد معلقه فانيليا وكله ع الضرب
وبعد ما يمتزج الخليط تضيفى كوب ونص دقيق تدريجيا حتى يصبح الخليط متجانس وناعم
ثم تشكليه فى صينيه عليها ورقه زبده وفى الفرن على 180 درجه وبالهنا والشفا
لو عاوزاه بنى ضيفى فى الاخر شويه كاكاو
وممكن بعدما تشكليه وردات تحطى صباعك فى الدقيق وتعملى حفرة بسيطه ولما تستوى تحطى فى الحفرة دى مربى او شيكولاته كما بالصورة
وطبعا انتو هتعملوه شكله احسن من كده كمان لانى اول مرة فى حياتى اعملبيتى فور ومبسوطه جدا لانه طلع احلى من الجاهز كمان
Related Posts : اكلات رمضان
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق